Rondom fibromyalgie is veel te doen

Anders eten bij fibromyalgie?
Helpt een dieet bij fibromyalgie?

Als jij de diagnose fibromyalgie ook hebt gekregen dan herken je vast wel het een en ander.

Je vraagt je eerst vast af of het wel klopt. Of je niet iets anders kan hebben. Of je niet gezonder moet gaan eten om je beter te voelen. Allerlei vragen.

Elke keer komt er een nieuwe oplossing met een andere naam. Ga jij die oplossingen ook allemaal uitproberen? Hoe ga je om met onbegrip van anderen? Wat doe je tegen de extreme kou als anderen daar geen last van hebben? Hoe doe je dat op je werk? Ga je nog naar een feestje? En als je een partner hebt, hoe erg staat de fibromyalgie tussen jullie in? Allerlei zaken zijn er rondom deze kwaal. Zaken waarvan buitenstaanders vaak geen weet hebben.

Hoe het bij mij ging door de jaren heen (en met vele anderen) lees je in het boek “Van bed naar beter Hoe voelt fibromyalgie?“.

Dit boek kan ook gebruikt worden om anderen te laten zien hoe jij je meestal voelt en wat het betekent om fibromyalgie te hebben.

Fibromyalgie is geen griep maar topsport!


Uit Van bed naar beter HOE VOELT FIBROMYALGIE?:

In het verleden ontving ik ook brochures over ME, omdat ik dacht dat ik dit ook had. En ik wilde er meer over weten. De klachten leken erg op elkaar, met als belangrijkste verschil dat de vermoeidheid bij ME of CVS op de voorgrond trad en bij fibromyalgie de pijn. Maar bij mij is dit afwisselend, ik ervaar net zoveel pijn als extreme vermoeidheid. Het is zo divers, met diverse klachten waaronder ook lichte…


Welke manieren zijn er om verlichting van de klachten te krijgen, hoe ziet het leven van anderen met fibromyalgie eruit?

Dit lees je ook allemaal in Van bed naar beter Hoe voelt fibromyalgie?

Het boek kost € 21,95 en is verkrijgbaar bij de bekende online boekwinkels of hier

Van bed naar beter Hoe voelt fibromyalgie?

Vind jij ook dat er meer begrip moet komen rondom fibromyalgie? Deel dit artikel zodat anderen het ook begrijpen. (Delen kan met de deelknoppen hieronder).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s