Deeghapje Salmon

Deeghapje Salmon
Deeghapje Salmon

Taartdeeghapjes zijn makkelijk te maken en in te vriezen zodat je ze daarna eventueel ook koud kunt eten.

Nodig:

  • Zalmfilet of gerookte zalm
  • Spinazie blokjes of verse spinazie
  • Taartdeeg of bladerdeeg (kant en klaar of zelf gemaakte)
  • Kruiden (naar eigen smaak)
  • Teentje knoflook, of knoflookpoeder
  • Pijnboompitten
  • 1 ei

Doe de stukjes zalm en de spinazie met de kruiden, pitjes en de knoflook in een schaal waarin het ei is opgeklopt. Leg de taartdeeg op het bakpapier en schep een eetlepel van het mengsel in het midden van het deeg. Vouw vier punten en de overige punten bijeen tot een buideltje en laat de hapjes 30-35 min in de oven op 200 graden tot ze knapperig goudbruin zijn. Je kunt de hapjes zo groot of klein mogelijk maken als je zelf wilt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s