Geloof in jezelf dan kom je er wel?

Doel bereiken
Geloven in jezelf, wat je ook hebt (of niet hebt), is jou dat al gelukt?

Hoe vaak wordt dat nou niet geroepen? Geloof je dat? Geloof je echt dat als je maar hard genoeg werkt dat jij jouw droombaan krijgt? Of je droomhuis, droomauto of je ideale gezin? Was dit maar waar!

Hoeveel mensen zijn er niet die steeds hun best doen en na lange tijd nog in een uitzichtloze situatie zitten, of de benen onder hun kont vandaan rennen maar geen promotie krijgen? Of mensen die altijd heel vriendelijk en gastvrij zijn tegen iedereen en stank voor dank krijgen. Je kunt niet door iedereen aardig gevonden worden en bergbeklimmer worden als je hoogtevrees blijft houden (en niet bekend bent met EMDR of een andere therapievorm die goed wordt uitgevoerd om er vanaf te komen).

Limiet, genoeg is genoeg

Hoe lang blijf je doorgaan om iets te bereiken, hoe lang blijf je trekken aan een dood paard, als er na jaren geen vooruitgang is? Wanneer is genoeg ook echt genoeg om op tijd te stoppen en de moed te vinden om een andere weg in te slaan? Lukt het ene niet, maak tijd vrij voor het andere.

Een klein beetje geluk, gezondheid en de juiste mensen op de juiste plek tegenkomen, daar draait het allemaal om! Naast het vertrouwen in jezelf.

Het is de kunst om in jezelf te blijven geloven als het mis gaat of wanneer je niet krijgt wat je wil.

Désirée

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s